پس از طرح موفق فروش موتورخانه پلاس و عرضه بویلر و مشعل از برند شوفاژکار ، در راستای بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش استهلاک و مصرف سوخت ، شرکت صنعتی شوفاژکار ، بار دیگر در گامی نو اقدام به طراحی و تولید پنل هوشمند نموده و این سه مجموعه ( بویلر + مشعل + پنل هوشمند ) را در قالب طرح فروش موتورخانه پلاس هوشمند به بازار عرضه می نماید .
یک سیستم گرمایشى ایده آل باید بتواند محیط زندگى را در شرایط مختلف جوى و اقلیمى دردماى مناسب ثابت نگه دارد یعنى بتواند در صورت کاهش دماى محیط ، توان خروجى سیستم گرمایشى را بالا برده تا با بار حرارتى مورد نیاز ساختمان برابر گردد و بالعکس .
بویلرهاى مجهز به کنترلرهاى سنتى (ترموستات ها و آکوستات ها) جدا از نوع مشعلى که دیگ به آن تجهیزشده است (توان ثابت یا مدولار) تنها در یک دماى تنظیم شده کار میکنند . یعنى هنگامى که دماى آب گرم خروجى از بویلر به دماى تنظیم شده برسد مشعل خاموش شده و هنگامى که دما به میزان مشخصى کاهش یابد مجدد روشن خواهد شد .
با توجه به تغییرات دما در طول شبانه روز که در بخشى از مناطق اختلاف دماى روز و شب به 20 درجه سانتى گراد میرسد ، تغییرات دماى ترموستات ها متناسب با تغییرات دمای آب و هوا امری بدیهی و اجتناب ناپذیر است .
با توجه به این موضوع که امکان تغییر مداوم و تنظیم مکرر دمای ترموستات ها و آکوستات ها وجود ندارد و این موضوع میتواند موجب عدم تطابق دماى آب رادیاتورها با دماى مورد نیازآسایش شود ، در نتیجه همواره ما با این مشکل مواجه خواهیم بود که یا دما از حد مطلوب بالاتر خواهد رفت که باعث بالا رفتن هزینه های مصرف انرژی وسوخت خواهد شد و یا دما پایین تر خواهد بود ، که موجب سرد شدن ساختمان و شرایط نامطلوب آسایش برای ساکنین می گردد .
جهت رفع این مشکلات و کمک به بهینه سازى مصرف انرژی و مصرف سوخت و البته راحتى و آسایش مصرف کنندگان ، شرکت صنعتى شوفاژکار اقدام به طراحى یک برد کنترلى هوشمند بویلر با عنوان پنل هوشمند نموده است .
یک مشعل یک مرحله اى
یک مشعل دو مرحله اى بصورت پله اى(بصورت نیمه مدولار)
دو دستگاه مشعل یک مرحله اى بصورت پله اى
عملکرد پیوسته
عملکرد همزمان با مشعل
در گذشته شرکت صنعتی شوفاژکار انواع بویلرهای تولیدی خود را بدون مشعل به بازار عرضه میکرد و مصرف کننده ناچار بود مشعل خود را از تولید کننده دیگری تهیه نماید و این خود مقدمه بسیاری از ابهامات در خصوص انتخاب مشعل مناسب با ظرفیت بویلرها را بوجود می آورد که در صورت محاسبه و انتخاب اشتباه این دو محصول ، علاوه بر آسیب تخریبی که به بویلرها وارد میشد ، موتورخانه ای با راندمان پائین و مصرف انرژی بالا تحویل مشتری نهایی میگردید .
امروز شرکت صنعتی شوفاژکار با هدف بهبود مستمر و استاندارد سازی بویلر و مشعل موتورخانه ها ، اقدام به طراحی و تولید مشعلهای اختصاصی برای بویلرهای با ظرفیت های مختلف را آغاز نموده است و با طراحی و تولید پنل های هوشمند و عرضه این سه مجموعه ( بویلر + مشعل + پنل هوشمند ) در قالب طرح فروش موتورخانه پلاس هوشمند ، گامی نو در راستای ارتقای کیفی موتورخانه ها و بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت برداشته است .
در دهه 40 که خلاء وجود یک شرکت تأسیساتی در کل بازار مصرف ایران به خوبی احساس می شد سهامداران شرکت با درک این نیاز و با رویکرد تولید داخلی و بومی سازی دانش تأسیسات اقدام به تأسیس شرکت صنعتی شوفاژکار نمودند. بدیهی است پیدایش این شرکت نیاز به زیر ساخت هایی داشت که با توجه به زمان پیدایش شرکت و عدم وجود زیر ساخت های لازم عملا فراهم سازی این زیرساخت ها برای کل کشور نیز به همت همین گروه صورت پذیرفت